sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pohdintoja tulevaisuudesta

Moikka!

Kevät on jo aika pitkällä vaikka ulkona lunta välillä sataakin. Ei kuitekaan anneta sen häiritä kevätfiilistä :)

Työt ovat vieneet suurimman osan ajastani, enkä ole ehtinyt kirjoitella niin paljon kuin haluaisin. Vapaa-ajalla ei ole oikein jaksanut mitään muuta kuin makoilla sohvalla ja katsoa netflixiä. Mutta nyt kuitenkin kirjoittelen vähän suunnitelmistani.

Alan olla aika varma, että valokuvaus olisi se ala, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Mikä olisi ihanampaa kuin vangita joitain elämän hienoja hetkiä tai upeita maisemia valokuviksi. :) Ja voisihan sitä vaikka lähteä ulkomaillekin kuvailemaan. Unelmani olisikin kuvata mahdollisimman paljon erilaisia kohteita ympäri maailmaa. :)

don't call it a dream call it a plan:
https://fi.pinterest.com/pin/564638872015013321/

Olen aina tykännyt valokuvata ja jossain vaiheessa minulla oli aina kamera mukana, mihin tahansa meninkin. Sittemmin se on vähän jäänyt, kun puhelimella saa nykyään lähes yhtä hyviä kuvia kuin kameralla. Toki oikeassa kamerassa on se oma viehätyksensä ja pääsee oikeaan kuvaustunnelmaan toisin kuin kuvatessa arkipäiväisesti puhelimella. On ihanaa katsella valokuvia ja elää joitain hetkiä sitä kautta uudelleen. Ja myös vanhat valokuvat ovat hienoja, kun voi kuvitella mielessään millaista silloin on ollut ja miten kuvan henkilöt ovat eläneet ja millaisia he ovat olleet.

https://4.bp.blogspot.com/-erHuEacxSBk/WDxCvk4fubI/AAAAAAAAB_g/UMTyu4I0QqgLxgdyGerFH5Rg5ZGXwxP1gCLcB/s640/evakot.jpg

Ehkä alan pikkuhiljaa päästä lähemmäs unelmiani. :) Hyvää kevään jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti